[home]   [webshop]   [onderdelen & onderhoud]   [motoren]   [merken]   [accessoires & sloten]   [contact]   [links]  

Tel: 0529 480 631
Mobiel: 06 235 44 508
E-mail: info@motogadgets.nl
Internet: http://www.motogadgets.nl
Adres: Schapendijk 37c, 7715 PV, Punthorst (gemeente Staphorst)
KvK: 05474309


Heeft u een motorfiets van een Japans merk? Dan kunt u voor nagenoeg alle onderdelen bij ons terecht. Hierbij kunt u o.a. denken aan accu's, lagers, remdelen, bediening (kabels, hevels, sturen, handvatten & spiegels), ketting, kettingwielen, koppeling, accessoires (buddydekjes, hoezen, windschermen, moeren & bouten, stickers, spinbinders, helmmutsen, tankpads, knipperlichten, achterlichtglas, zekeringen, lampen, bougies) electra, uitlaten, filters, pakkingen, smeermiddelen, onderhoudsproducten, beveiliging (o.a. abus), gereedschappen, banden en toebehoren.

 • Mail voor meer informatie

 • Wij zorgen voor het reguliere onderhoud van uw motor. Onze nette werkplaats is afgescheiden van het verkoopgedeelte. Wij leveren en monteren banden of accu's van nagenoeg elk merk. Alle vervangingsonderdelen neemt u af tegen betaalbare prijzen. Wij adviseren u over banden, accu's of andere vervangingsonderdelen. Kortom, uw motorfiets is in goede handen.


  Motogadgets werkt met Eurol
  Het Eurol motorfiets / tweewieler assortiment is opgebouwd uit een breed spectrum kwaliteitsproducten, die uw motor of tweewieler zowel voor, tijdens en na het gebruik optimaal beschermen. Naast de reeks minerale en synthetische motorcycleproducten (waaronder oliën speciaal voor Harley Davidson) levert Eurol ook een uitgekiende reeks 2-takt oliën, die zelfs de zwaarste race en cross toepassingen afdekt. Ook voor de bromfiets biedt Eurol een reeks op maat gesneden versnellingsbakoliën, alsmede een aantal onderhoudsproducten, in handige kleinverpakking of in spuitbus, die natuurlijk ook voor de fiets van pas komen. Natuurlijk ontbreken de luchtfilterolie en de schokbrekeroliën niet, zodat Eurol voor ieder type tweewieler een optimaal pakket aan smeer- en onderhoudsmiddelen biedt.


  Levering en montage banden
  Motogadgets levert banden van de bekende merken zoals Avon, Michelin, Bridgestone, Continental, Metzeler, Pirelli, Maxis, Kenda, Heidenau, etc. Motogadgets monteert de banden met een professioneel bandenmontageapparaat.
  Kom langs of bel voor meer informatie!


  Customizing
  Wilt u uw motor een andere look & feel geven? Laat dan uw motor customizen. Denk hierbij aan het aanpassen van velgen tot en met een complete restyle van uw motorfiets.


  Motorfiets reisklaar maken?
  Motogadgets maakt uw motorblok technisch in orde voor de trip en geeft u advies over bagagesystemen e.d. om zodat u optimaal van uw motorvakantie kunt genieten. Voor uw informatie: de eigenaar van Motogadgets heeft motorreiservaring in India, Thailand, Indonesië, Australië, Nieuw Zeeland, Costa Rica, Turkije, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje & Marokko.  Motogadgets levert banden van de bekende merken zoals Avon, Michelin, Bridgestone, Continental, Metzeler, Pirelli, Maxis, Kenda, Heidenau, etc. Motogadgets monteert de banden met een professioneel bandenmontageapparaat. Kom langs of bel voor meer informatie!

  Motogadgets is leverancier van Hocoparts, Wiseco Performance Pistons, Kedo, Wünderlich & Motorcycle Storehouse. Dit zijn groothandels van onderdelen en accessoires.

  Motogadgets tuning & customizing
  Motogadgets kan uw XT of SR tunen of customizen naar wens. Tevens leveren wij alle onderdelen die nodig zijn voor tuning & customizing. Bekijk de accessoires en onderdelen hieronder. Voor meer informatie over speciale XT- of SR-onderdelen, kunt u gewoon contact opnemen met Motogadgets.
 • Mail voor meer informatie
 • Onderdelen voor uw Harley-Davidson
  Motogadgets levert ook onderdelen en accessoires voor uw Harley-Davidson! Wij zijn leverancier van Motorcycle Storehouse. Motorcycle Storehouse is een Europese distributeur van originele en aftermarket onderdelen en accessoires voor Harley-Davidson motoren.
 • Mail voor meer informatie

 • Bekijk hieronder slechts een greep uit ons aanbod!

  Nieuw bagagesysteem nodig?
  Motogadgets levert tank bags, saddle bags, tail bags, etc van het merk GIVI. Naast softluggage systemen kunt u bij ons terecht voor cases & boxes. De tanktassen zijn al verkrijgbaar vanaf 6 liter en gaan tot 33 liter!
 • Mail voor meer informatie
 • Luchtfilters
  Motogadgets levert luchtfilters van o.a. K&N. Deze ?fabrikant van de beste luchtfilters? is al sinds de start in 1967 de marktleider op het gebied van luchtfilter technologie voor auto-, motor-, zeevaart-, industrie- en legertoepassingen. Ieder K&N luchtfilter is ontworpen om het maximale uit uw motor te halen bij een zelfde filterwerking, zodat de motor optimaal beschermd wordt.
 • Mail voor meer informatie
 • Geen zitvlees meer nodig!
  Motogadgets levert zadels van Corbin. De firma Corbin vervaardigt ergonomisch ontworpen zadels van materialen die doorzitten en zweten voorkomen, waardoor een lange motorrit een heel stuk aangenamer kan worden. Voor sportievere motoren zijn er zelfs zadels verkrijgbaar met een rugsteuntje voor wat comfort voor de duopassagier. De zadels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, voor alle merken motoren en types!
 • Mail voor meer informatie
 • Layout by AtEase info@motogadgets.nl