[home]   [webshop]   [onderdelen & onderhoud]   [motoren]   [merken]   [accessoires & sloten]   [contact]   [links]  

Tel: 0529 480 631
Mobiel: 06 235 44 508
E-mail: info@motogadgets.nl
Internet: http://www.motogadgets.nl
Adres: Schapendijk 37b, 7715 PV, Punthorst (gemeente Staphorst)
KvK: 05474309Heb je een interessante link? Stuur dan een mailtje naar info@motogadgets.nl

" target="_blank">Pipeburn XS650 street tracker
MAG Motorplanet Motorcycle Storehouse
XT6 Club Nederland Renthal
Vance & Hines Supertrapp
DC Import Bubble visor blog
Stimon Motorwinkel.uwpagina.nl
Trialclub Leuven (BE) Bratstyle
Uncomplicated photography
Vikingseats
Franse XT500 super website!
Pipeburn XS650 street tracker

XS 650 street tracker project

XS650 Street tracker project build by Motogadgets. Publicatie op de Pipeburn website waar het hele verhaal op staat. Met meerdere foto's. Zie de Pipeburn link. http://www.pipeburn.com/home/2015/08/24/yamaha-xs650-motogadgets.html

SR500 cafe racer project

SR500 cafe racer project volgens "DEUS ex Machina" design. Staat nu op de brug wordt volledig nieuw opgebouwd. Het frame wordt aangepast. Check deze mooie SR bij ons in de werkplaats. Voorzien van mooie onderdelen zoals aluminium tank, Ohlins vering etc...

XS650 hardtail project

XS650 custom bike bike met Wanker pipes! Voorzien van een hardtail achterframe. Volledig opgebouwd.

Rally XT500!

Rally XT500 bike met een classic look. Alu achterbrug omgebouwd naar twinshock, getuned blok met 40 pk aan het achterwiel, rvs uitlaat systeem, 12 volt ombouw, YZ voorvork, desert tank etc... contact op.

Spuiten van een XT tank!

Nieuwe 2 componenten laklaag aangebracht op een XT500 tank. Eerst stralen wij de tank, deuken worden daarna verwijderd. Daarna wordt de tank professioneel gespoten. De logo's worden er op gespoten of geplakt. Wilt u ook een tank laten voorzien van een nieuwe laklaag neem dan contact op.

Blok voorzien van een nieuwe laklaag!

Nieuwe 2 componenten laklaag aangebracht op een SR500 blok. Eerst stralen wij het blok, het blok wordt hiervoor voorzien van speciale afdekplaten die er voor zorgen dat er geen straal grid in het blok kan komen. Daarna wordt het professioneel gespoten. Het reslutaat mag er wezen! Wilt u ook een blok laten voorzien van een nieuwe laklaag neem dan contact op.

BSA 250 revisie project.

Nieuwe velgen + spaken en Firestone Champion Deluxe banden. Tevens is het blok en versnellingsbak gereviseerd.

Motogadgets shop picture!

Motogadgets motorcycles & supplies shop picture. Onze winkel staat vol met leuke YAMAHA 1 cilinder motorfietsen en onderdelen.

Excel Rim 18" x 2.50 met Firestone Champion Deluxe band.

XT500 wiel, breede 18" Excel velg met RVS spaken, Firestone Champion Deluxe band voor de classic look. De banden zijn nu verkrijgbaar bij Motogadgets. Wielen spaken doen wij in eigen huis, wilt u ook mooie RVS spaken of nieuwe velgen of supermotard wielen, neem dan contact op.

Blokzilla

Masterpiece waar 3 jaar aan gewerkt is! Droge koppeling, TM40 carb, 600 cc Bigbore cilinderkit, cilinderkop koelribben vergroot, toerenteller aandrijving aangepast, oliefilter deksel aangepast etc....Hier word je even stil van.

SR500 Streettrack Project

De onderdelen op deze motor zijn te verkrijgen via Motogadgets

XT500 motorblok in slechte staat, tijd voor revisie

Motogadgets kan uw blok weer als nieuw maken, van binnen en van buiten!

XT500 motorblok totaal gereviseerd

Motogadgets reviseerd ongeveer 40 blokken per jaar! Wilt u ook uw blok laten reviseren neem dan contact op voor meer informatie

Harley Davidson '49er hardtail project

Foto's by Uncomplicated

Harley Davidson '49er hardtail project

Foto's by Uncomplicated

YAMAHA XT 500 in originele verrotte staat.

YAMAHA XT 500 bij binnen komst..

YAMAHA XT 500 blok na revisie

YAMAHA XT 500 blok totaal gerevisieerd, bij binnen komst gestraald, alle delen zijn opgemeten en vervangen waar nodig voor nieuwe originele delen..

YAMAHA XT 500 work in progress.

YAMAHA XT 500 op de brug, alle delen die gecoat zijn en gereviseerd zijn kunnen gemonteerd worden. Heel erg leuk om een motorfiets op te bouwen met nieuwe onderdelen!

YAMAHA XT 500 gerestaureerd en gereviseerd door MOTOGADGETS

YAMAHA XT 500 gerestaureerd en gereviseerd door Motogadgets in opdracht van een klant. Nadat de motorfiets 15 jaar stil had gestaan in een vochtige schuur, was er tijd voor een nieuw leven. Nadat de XT helemaal gedemonteerd was, is het frame gepowdercoat en alle delen die te redden waren hergebruikt. De tank is voorzien van nieuwe tankstickers en is met 2K lak gespoten. De wielen zijn voorzien van nieuwe spaken en nieuwe velgen, omdat deze totaal verteerd waren. Het blok is gestraald en gespoten, alle inwendige delen zijn opgemeten en waar nodig vervangen. Het zadel is voorzien van een nieuwe schuimkern en is opnieuw bekleed. De voorpoten zijn opnieuw verchroomd. Alle werkzaamheden zijn door Motogadgets uitgevoerd, en alle onderdelen zijn verkrijgbaar bij ons. Na veel arbeid is de XT500 is weer in nieuw staat! Informeer naar de mogelijkheid om uw motofiets ook weer in nieuwstaat te brengen.

C&J 500 YAMAHA build by MOTOGADGETS

Motogadgets heeft deze mooie Twinshock crosser gebouwd en getuned met tuning onderdelen die u in de shop kunt bestellen. Het is een C&J racing frame YAMAHA met een 500 cc 1 cilinder sr500 blok, volledig getuned, 12 volt ontsteking met CDI, snelle nokkenas, Wiseco zuiger, TM36 Mikuni paltschuif carburateur, rvs handmade uitlaat systeem met titanium demper, Excel velgen, YSS twinshock schokbrekers, aluminium stuur, titanium kickstarter. Heeft u ook Twinshock ambities dan kunt u contact opnemen, wij helpen u graag verder. Tevens voor HL500 onderdelen kunt u bij ons terecht.

In het magazine Bigtwin deze Harley Sportster Caferacer gebouwd door Motogadgets.

In het magazine Bigtwin van januari 2007 staat een reportage over deze snelle Caferacer gebouwd door Motogadgets, van veel speciale onderdelen voorzien die door Motogadgets gemaakt zijn en verkrijgbaar zijn.

  • Website "naar Bigtwin"

  • Heroes Legend Team "Naardakar", doen mee aan de HL 2007.

    Deze rally gaan ze rijden op een YAMAHA XT500, deels geprepareerd door Motogadgets. De XT500 wordt voorzien van een ander voorvork, YSS achtervering, verstevigde achterbrug, diverse aanpassingen aan het blok etc...

  • Website "Naardakar"

  • Artikel in het magazine " Het Motorrijwiel "
    In 2006 stond er een special over de YAMAHA HL-500, in het magazine "Het Motorrijwiel", een klant van Motogadgets heeft zijn HL-500 totaal gereviseerd/gerestaureerd, waarbij hij hulp en tips heeft gehad van Motogadgets, het blok is overigens gereviseerd door Motogadgets.


  • Naar het motorrijwiel

  • Layout by AtEase info@motogadgets.nl